jasminecorp.net directory Cannot open jcsearch.dbCannot open jcsearch_time.db
Updated Blogs
More ..... 
 

| Add Search | Advertise With JCSearch | Suggest a Site

Search the Web


Search Results

????????? ? ??????????
Directory > World > Makedonski > ????????? ? ??????????

Categories
 
National Team (1) Religion and Spirituality (33) Williams, Hank, III (5)
Australia (4) Scientific (8) Williams, Hank, Jr. (9)
Gayle, Crystal (6) Search Engines (4) Willis, Kelly (3)
Gill, Vince (13) Sports (4) Wills, Bob (14)
Gilley, Mickey (2) Web Rings (4) Wills, Mark (5)
Gilman, Billy (19) Wisdom (28) Womack, Lee Ann (16)
Green, Pat (3) Wordplay (1) Woodruff, Bob (2)
Gregory, Adam (5) Wagoner, Porter (4) Wopat, Tom (2)
Chats and Forums (6) Walker, Clay (16) Worley, Darryl (5)
Arts and Entertainment (906) Walser, Don (3) Wright, Chely (7)
By Region (0) Wariner, Steve (6) Wright, Michelle (3)
Children's Museums (81) Warren Brothers (6) Wynette, Tammy (6)
Cultural (209) Watson, Dale (3) ???????? (5)
Directories (32) Watson, Doc (6) ????????? (3)
History (668) Wells, Kitty (5) ?????????? (2)
Military (215) West, Dottie (4) ?????????? (0)
Museum Resources (595) Wheeler, Cheryl (2) ?????????? (0)
Recreation and Sports (99) White, Bryan (12) ???????????? (10)
Science (463) White, Joy Lynn (6) ???????????? (4)
Transportation (546) White, Lari (5) ??????????? ? ????????? (3)
Daily and Random (27) Whitley, Keith (5) ?????????? ?????? (9)
Death and Dying (15) Whitman, Slim (3) ?????????? ? ??????????? (1)
Famous (18) Wier, Rusty (3) ????????? ? ??????????? (1)
Inspirational (46) Wilkinsons, The (18) ???????? ?????? ? ?????? (0)
Personal Pages (91) Williams, Don (5) ???????? ? ?????????? (1)
Political (16) Williams, Hank (16) ?????? ? ???? (1)

Web Sitesi

Znak za Kvalitet
Домашни месни и млечни производи со Знак за квалитет.
http://www.znakzakvalitet.org.mk
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Макпетрол
Дистрибутер на бензин, како и увозник и застапник на Хонда.
http://www.makpetrol.com.mk
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Македонски Пошти
Јавно претпријатие за поштенски сообраќаj
http://www.mp.com.mk
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Euro Bussiness Center
Деловни услуги - организирање на презентации, промоции, семинари, саеми и изложби.
http://www.eurobc.com.mk/
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

ЕСМ
Електростопанство на Македонија.
http://www.esmak.com.mk/html_m/frameset_en.html
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Real Estate
Македонски портал за недвижен имот.
http://www.macedonia.eu.org/estate/index.htm
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Limping
Градежна компанија.
http://www.limping.com.mk/index.html
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Систина
Модна куќа.
http://www.sistina.com.mk/
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Тошеви Сигурносни Системи
Претпријатие кое се занимава со изработка на сигурносни системи.
http://www.tosevi.4t.com
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

МТ Нет
Официјален портал на Македонски Телекомуникации.
http://www.mt.net.mk/
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Линк Телеком
Оператор за пејџери. Содржи информации за компанијата, како и можност за испраќање на пораки.
http://www.link.com.mk
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

TERTIA
Тренинг и консалтинг.
http://www.tertia.com.mk
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Тутунски комбинат Прилеп

http://tkprilep.com.mk/
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Тријус фабрика за чевли

http://trijus.com.mk/
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Топлификација
Содржи интересни податоци за грејните реони.
http://toplif.com.mk/
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Том комерц

http://tomkomerc.com.mk/
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

ТИР
Меѓународна шпедиција и транспорт д.о.о.
http://www.tir.com.mk/
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Скопски саем
Изнајмување на изложбен простор.
http://www.skopjefair.com.mk
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

PROEKSING инженеринг
Краток историјат на фирмата, услуги кои ги нуди и референци, извршени работи во земјата и странство.
http://proeksing.s5.com
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Шпица
Системи за автоматска идентификација.
http://www.spica.com.mk/
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Теле-мак
Контакт страница на фирмата Теле-Мак од Кавадарци.
http://www.TeleMak.cjb.com
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

F/X Design Studio
Презентација, анимации, видео едитирање, web развој, hosting, хардвер, софтвер и мрежни продукти.
http://www.fx.com.mk
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Симт
Трговија со компјутерска опрема и софтвер.
http://www.simt.com.mk/
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Талија
Се за вашите прозорци: завеси, вариолајт ролетни, венецијан ролетни, корнизи, галантерија.
http://www.talija.com.mk
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

FedEx Македонија
Пратки: FedEx.
http://www.fedex.com/mk/
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Фото Јасмина
Нуди фото услуги, изнајмување на лимузини, професионално снимање и сл.
http://www.fotojasmina.com.mk
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Тргоинженеринг дооел
Нешто кратко околу фирмата, историјат, за Радовиш и сл.
http://www.trgoinzenering.8m.com
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

ТРЕлектроник
На страниците има се за еден хобиста или професионалец електроничар. Место за елктрониката каде што има се
за сите оние кои преокупација им е елктрониката.

http://www.org.mk/dir/link.asp?url=http://www.trelektronik.com.mk/
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Сифекс
Овластен дистрибутер на Avaya (претходно познат како Lucent Tecnologies и AT&T) и производител на фискална апаратура.
http://www.sifexs.com.mk/
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Media Electronics
Генерален застапник на производите на Samsung во Македонија
http://www.mediaelectronics.com.mk
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Претставништво на CASS/ICG USA
Претставништво на "Pacific bell - CASS-ICG GROUP" за Балканот и Источно Европските земји, за вработување на
програмери и оператори на компјутери во Америка и и Западна Европа.

http://www.maxcom.bizland.com
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

DHL Македонија
Пратки - DHL канцеларија во Македонија.
http://www.dhl.com/wrd/mk.html
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Macedonian On Line
Професионални преведувачки и јазичи сервиси за Македонски, Англиски, Германски, Италијански, Албански,
Турски, Српски и Хрватски јазик.

http://www.macedonianonline.com
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Ex-Alek
Информации за DVD Video клубот,пребарување на филмови по наслов,DVD по регион,база на податоци.
http://www.exalek.com.mk
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Zelltech
Фирма која нуди иновативни итернет решенија.
http://www.zelltech.com.mk/
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

BSA
Business Software Alliance Macedonia на македонски јазик.
http://www.bsa.org.mk/
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Технокооп
Производство на мебел.
http://www.tehnokoop.com.mk
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Формула Делфин
Производство на картинг колички за забавни паркови.
http://formuladelfin.8m.com
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

ГИС - Геоинформациони системи
Географски информациони системи, GPS, дигитална картографија.
http://www.org.mk/dir/link.asp?url=http://www.gisdata.com.mk
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

3D Project
Графичко студио.
http://www.3d-project.com.mk/
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Tim Point
Oфицијален застапник на Nike, Gilette, L'oreal, Duracell и други
реномирани фирми за Македонија.

http://www.tim.com.mk
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

 


Jasminecorp.net directory is based on the Open Directory and is being modified by Jasminecorp.

©2004 Jasmine Computers Inc.

Click here to subscribe for Jasminecorp's product News.

Home | JCBid |Software Development | Domain Registration | Hosting | Web Designing | Buy Books | Advertise with JCSearch | Whois | IP Locator | Add Search | Shopping | Store | Free Blogs | Free GuestBook | Free E-Cards | Free Games | Free Tutorials | Set as Home | Add to Favorite | Suggest a Site | Directory | Our Portfolio | Terms of service | Free quote | Tell a Friend | Special Offer | Job Opportunities | games | Usenet Groups

Submit a Site to Jasminecorp.net Directory || Advertise with us

 

Help build the largest human-edited directory on the web.
Submit a Site - Open Directory Project - Become an Editor
Get a Domain Name:
.com .us .info
.org .in .name
.net .biz .asia