jasminecorp.net directory
Updated Blogs
More ..... 
 

| Add Search | Advertise With JCSearch | Suggest a Site

Search the Web


Search Results

Biznes
Directory > World > Shqip > Biznes

Web Sitesi

Blej.com
Web Site komerciale ne gjuhen shqipe e ndertuar per te shitur nepermjet internetit libra,filma dhe
muzike.

http://www.blej.com
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Instituti i Sigurimeve
Sherbimet e INSIG ne Shqiperi e Kosove, raportet vjetore dhe informacione per sigurimin e prones,
automjetit, jetes e udhetimit.

http://www.insig.com.al/
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Banka Amerikane e Shqiperise
Informacione mbi aktivitetin e bankes si edhe sherbimet qe ofron.
http://www.albambank.com/web/Aba_in_Albanian/index.htm
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Banka e Shqiperise
Këtu ju do të gjeni informacion për Bankën e Shqipërisë, sistemin bankar, legjislacionin,
statistikat dhe njoftimet per shtyp.

http://www.bankofalbania.org/
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Biznesi Kosovar
Veprimtaritë e biznesit kosovar dhe firmat e rajonit. Reklamim dhe marketing ne Internet.
http://businesskosova.com
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Gazeta Ekonomia
Informacione per ekonomine, bankat, investimet, privatizimin, bujqesine dhe turizmin ne Shqiperi.
http://pages.albaniaonline.net/ekonomia/
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Al-Taksa
Disa dokumente nga sistemi i taksave ne Shqiperi.
http://eduart0.tripod.com
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Kosova Yellow Pages
Bizneset ne SHBA, Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe Mal të Zi.
http://www.kosovayellowpages.com
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

KSG - Kosova Export
Kompanija e juaj për eksport dhe shkëmbim mallrash për Kosovë.
http://www.kosova-export.de
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

 


Jasminecorp.net directory is based on the Open Directory and is being modified by Jasminecorp.

©2004 Jasmine Computers Inc.

Click here to subscribe for Jasminecorp's product News.

Home | JCBid |Software Development | Domain Registration | Hosting | Web Designing | Buy Books | Advertise with JCSearch | Whois | IP Locator | Add Search | Shopping | Store | Free Blogs | Free GuestBook | Free E-Cards | Free Games | Free Tutorials | Set as Home | Add to Favorite | Suggest a Site | Directory | Our Portfolio | Terms of service | Free quote | Tell a Friend | Special Offer | Job Opportunities | games | Usenet Groups

Submit a Site to Jasminecorp.net Directory || Advertise with us

 

Help build the largest human-edited directory on the web.
Submit a Site - Open Directory Project - Become an Editor
Get a Domain Name:
.com .us .info
.org .in .name
.net .biz .asia