jasminecorp.net directory
Updated Blogs
More ..... 
 

| Add Search | Advertise With JCSearch | Suggest a Site

Search the Web


Search Results

Kompjutera
Directory > World > Shqip > Kompjutera

Categories
 
Forume dhe Chat (20) Lidhje dhe Direktori (5) Programe (5)
Informacione (11) Lojra (0) Sherbime Webi (19)

Web Sitesi

Kompjuterat DELL - Shqipëri
Porositja e prodhimeve të markes DELL në Shqipëri.
http://www.dell.com.al
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Shqiponjat.com
Programe në gjuhën Shqipe, forum, dhe gjëra të tjera në një interes të gjërë që i
dedikohet komunitetit Shqiptar në Rrjet.

http://www.shqiponjat.com
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Bota Shqiptare
Portal me artikuj të kategorive të ndryshme.
http://www.alnado.com/php
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

IMB WEB Site
Shërbime në fushën informatike në Shqipëri. Database, Web Programime, Rrjete etj.
http://imb.com.al
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

 


Jasminecorp.net directory is based on the Open Directory and is being modified by Jasminecorp.

©2004 Jasmine Computers Inc.

Click here to subscribe for Jasminecorp's product News.

Home | JCBid |Software Development | Domain Registration | Hosting | Web Designing | Buy Books | Advertise with JCSearch | Whois | IP Locator | Add Search | Shopping | Store | Free Blogs | Free GuestBook | Free E-Cards | Free Games | Free Tutorials | Set as Home | Add to Favorite | Suggest a Site | Directory | Our Portfolio | Terms of service | Free quote | Tell a Friend | Special Offer | Job Opportunities | games | Usenet Groups

Submit a Site to Jasminecorp.net Directory || Advertise with us

 

Help build the largest human-edited directory on the web.
Submit a Site - Open Directory Project - Become an Editor
Get a Domain Name:
.com .us .info
.org .in .name
.net .biz .asia