jasminecorp.net directory Cannot open jcsearch.dbCannot open jcsearch_time.db
Updated Blogs
More ..... 
 

| Add Search | Advertise With JCSearch | Suggest a Site

Search the Web


Search Results

Shoqëria
Directory > World > Shqip > Shoqëria

Categories
 
Constabularies (5) Hrvatski (3018) Suomi (11782)
Breeders (15) Indonesia (3098) Svenska (40194)
Afrikaans (685) Interlingua (66) Tagalog (212)
Arabic (917) Íslenska (641) Taiwanese (154)
Armenian (358) Italiano (122249) Tamil (198)
Azerbaijani (231) Japanese (87743) Tatarça (105)
Bable (95) Kannada (59) Telugu (205)
Bahasa Melayu (354) Kiswahili (47) Thai (1268)
Bangla (35) Korean (7564) Türkçe (14328)
Belarusian (52) Kurdish (488) Ukrainian (1056)
Bosanski (1061) Latvian (531) Vietnamese (760)
Bulgarian (1349) Lëtzebuergesch (14) Arts and Entertainment (1)
Català (33332) Lietuvi? (2620) Business and Economy (4)
Chinese Simplified (12829) Lingua Latina (82) Balloons (34)
Chinese Traditional (4534) Magyar (4577) Banners (4)
Cymraeg (283) Makedonski (262) Confetti (3)
Czech (14557) Marathi (38) Favors (18)
Dansk (51142) Nederlands (72536) Pinatas (13)
Deutsch (371881) Norsk (14574) Rentals (32)
Eesti (1202) Occitan (134) Powiat grójecki (5)
Español (134474) Polska (89264) ???? (6)
Esperanto (2415) Português (13653) ?????? (6)
Euskara (3177) Punjabi (46) ???????? (8)
Faroese (68) Român? (9009) ??????? ? ?????? (5)
Farsi (1231) Rumantsch (24) ????? ??????? (8)
Français (134127) Russian (23671) ????? ????????? (6)
Frysk (45) Sardu (306) Faqe Personale (6)
Gaeilge (67) Shqip (365) Feja (16)
Galego (708) Slovensko (561) Organizata (14)
Greek (3335) Slovensky (1326) Politika (3)
Hebrew (2257) Srpski (2126) Qeveria (11)
Hindi (545)

Web Sitesi

Faqja e Dee Jay-ve Shqiptare-
Permban biografine e disa prej DJ-ve shqiptare neper bote, muzike si dhe vegla per DJ.
http://www.albaniandj.com/
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Historia e Skenderbeut
Histori e shkurter e Gjergj. Kastriotit dhe disa kartolina nga Kruja.
http://www22.brinkster.com/20046246/kleowebsite/histori/skenderbeu/hs_01/
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Bar Restorant Piceri Gloria
Menyja, fotot dhe prenotim online ne restorant.
http://www.gloriarestorant.com
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Miss Shqiperia
Faqja zyrtare me historikun, fotot e konkurenteve dhe fitueset .
http://www.miss-shqiperia.com/default.htm
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Shqiptaria.net
Nje faqe me forum, chat, poezi dhe design.
http://www.shqiptaria.net/
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Portali Shqipnet
ne kete faqe do te gjeni Radio Palmen, lajmet e fundit, shoqeri e argetim.
http://www.shqipnet.com/
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Bota Letrare Shqiptare
Liste e cila publikon ne email dhe rrjet: poezi, tregime, përkthime, shqiprime, përralla,
histori, tekste këngësh, barsoleta, qyfyre.

http://groups.yahoo.com/group/bota-letrare/
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Albatrosi - Organizata rinore
Projekt per te drejtat e njeriut, revista Bashkimi dhe informacione kulturore.
http://www.albatrosi.de
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Forumi i ri Shqiptar
Forumi me i ri Shqiptar, diskutoni, argetohuni, mesoni ketu.
http://www.albaforum.tk
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Votra e Brestës - Kanuni i Lekë Dukagjinit
Kanuni i Lekë Dukagjinit
http://www.geocities.com/Paris/Metro/6656/Kanuni.html
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Parajsa Shqiptare
Lajme nga Bota, Shqiperia dhe Kosova , kulture, art, moda , sport, romanca, teknologjia,
wallpapers, dieta dhe shendeti.

http://www.parajsa.com
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Shoqeria Shqiptare
Shqiperia dhe transformimi i shoqerise se saj nga ana sociale, kulturore e informative. Permban
kuriozitete dhe keshilla.

http://www.aldisha.org
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Portal Rinor
Portal me aktualitete dhe lajme kulturore.
http://www.shkupi.com
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Albanian Forum
Albforumi eshte ngritur mbi nje sere sitesh shqiptare dhe eshte nje vend diskutimi per te gjithe
shqiptaret (In Albanian)

http://www.albforumi.com
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

Kulture
Informacione, udhetime, histori, liber.
http://www.albinfo.com/albnobel.html
Reviews Rating: Not yet Rated Whois Check

 


Jasminecorp.net directory is based on the Open Directory and is being modified by Jasminecorp.

©2004 Jasmine Computers Inc.

Click here to subscribe for Jasminecorp's product News.

Home | JCBid |Software Development | Domain Registration | Hosting | Web Designing | Buy Books | Advertise with JCSearch | Whois | IP Locator | Add Search | Shopping | Store | Free Blogs | Free GuestBook | Free E-Cards | Free Games | Free Tutorials | Set as Home | Add to Favorite | Suggest a Site | Directory | Our Portfolio | Terms of service | Free quote | Tell a Friend | Special Offer | Job Opportunities | games | Usenet Groups

Submit a Site to Jasminecorp.net Directory || Advertise with us

 

Help build the largest human-edited directory on the web.
Submit a Site - Open Directory Project - Become an Editor
Get a Domain Name:
.com .us .info
.org .in .name
.net .biz .asia